Start / Nyheter

Nyheter, tips och spaningar

Vi vill bidra till att våra kunder växer och utvecklas med hjälp av sin kommunikation. Därför delar vi med oss av våra kunskaper och har inga yrkeshemligheter för våra kunder. På den här sidan samlar vi nyheter från oss, men också en del tips och spaningar som vi hoppas att du kommer att ha nytta av.

Kommunikation med generativ AI – tåget som ingen har råd att missa

Om du precis som vi jobbar med kommunikation, känner du dig förmodligen bombarderad av budskap om generativ AI just nu. Om hur den nya tekniken kan hjälpa dig i vardagen. Löftena är många och hypen stor, med rätta. Här gör vi ett försök att sammanfatta vad generativ AI kan göra för dig som kommunikatör och hur andra i din yrkeskategori använder tekniken just nu.

3 tips på hur du kan öka företagets digitala synlighet

Det behöver inte vara särskilt svårt eller kostsamt att förbättra den digitala synligheten för ditt företag. Att finnas på Google till exempel, kan vara hela skillnaden om din målgrupp väljer att besöka just ditt företag framför ett annat. Här tipsar vi om tre stycken gratisverktyg som du kan använda för att förenkla för dina målgrupper att hitta till just ditt företag.

Så SEO-anpassar du dina webbtexter

Förut handlade sökmotoroptimering i text mest om att skriva texter som innehöll sökordet så många gånger som möjligt, men idag handlar det mer om att skapa intressant och relevant innehåll. Här ger vi några konkreta tips på vad du själv kan göra för att förbättra SEO-anpassningen i dina webbtexter.

Fem sociala medieinsikter att ta med dig in i 2024

Utvecklingen i sociala medier är snabb och det kan lätt kännas overwhelming att försöka hålla sig ajour. För att hjälpa dig navigera i det sociala medielandskapet, har vi sammanfattat några viktiga insikter för ditt arbete i sociala medier under 2024.

Instagram har fyllt tonåring och Meta firar med ny funktion

I oktober 2010 lanserades Instagram som en social plattform för bilddelning. Idag rymmer Instagram otroligt mycket mer och framförallt fler användare. Meta firar den nyblivna tonåringen med en ny funktion som är efterlängtad av många.

Simon är vår nya digitala designer och projektledare

Sedan 1 september är Simon Sehlén ny digital designer och projektledare hos oss. Efter elva år i Göteborg och sex år som designer på BBDO Nordics, valde han och familjen att flytta hem till Jämtland. Något vi är väldigt glada för.

Louise gick från vikariat till byråchef på sju månader

För ett år sedan var Louise Toresson platschef på Tages Konditori och Kök. När ett vikariat på en kommunikationsbyrå dök upp, tog hon chansen att byta bransch. Något som på kort tid ledde från det ena till det andra.

Vi säger hej och välkommen till vår nya kund Torsta

Vi hälsar Torsta välkommen som ny kund, ett mångsidigt kunskapscentrum för gröna näringar och i det närmaste en institution i länet – men utan det mossiga som förknippas med en sådan. Tvärtom är siktet inställt på framtiden.

Vi välkomnar våra nya kunder Tages och Edenbos

Är du jämte eller härjedaling som vi? Då behöver Tages på Frösön och Edenbos i Östersund knappast någon närmare presentation. Det omtyckta familjeföretaget omfattar konditori, bageri, kafé, butik och restaurang.

Dagliga rutiner som hjälper dig att lyckas bättre på Instagram

Utöver en bra strategi och innehåll som din målgrupp uppskattar, finns några enkla saker som du kan börja med redan idag för att lyckas bättre på Instagram. Gör plats för en daglig Instagram-rutin och följ den så ofta du kan.

När är den bästa tiden och dagen för att skicka nyhetsbrev?

Vi får ofta frågor om när det är bäst att skicka nyhetsbrev för att få ett bra resultat. Här gör vi en spaning kring vad studier och våra egna erfarenheter säger om vilken dag i veckan och tid under dagen som fungerar bäst.