3 mars 2023

Vi välkomnar Tages och Edenbos som nya kunder

Är du jämte eller härjedaling som vi? Då behöver Tages och Edenbos knappast någon närmare presentation. Få är de länsbor som inte besökt Tages på Frösön eller Edenbos i Östersund någon gång när de varit fikasugna. Det omtyckta familjeföretaget omfattar konditori, bageri, kafé, butik och restaurang.

Tages och Edenbos

Befinner du dig i Östersundsområdet och frågar en främling efter ett bra ställe där du kan äta lunch eller middag, beställa en tårta eller ta en fika i en trevlig miljö, är det troligt att Tages eller Edenbos dyker upp bland de första förslagen. Här trivs unga som gamla och i sortimentet finns något för alla.

Personlig pärla på söder

Edenbos är det lilla men färgstarka konditoriet, bageriet och kafét på söder. Verksamheten etablerades 1944 av familjen Edenbo och togs över av ett annat lokalt familjeföretag 2016. Familjen Magnusson-Svedberg driver sedan 1952 även omtyckta Tages Konditori och Restaurang på Frösön.

Frösöbornas andra vardagsrum

Tages hette från början Runas Kafé, men döptes om till Tages när Tage och Iris Svedberg köpte Runas kafé år 1952. På 70-talet utökades kafét med matservering  Det som där och då sågs som djärvt, visade sig vara ett smart drag. Kombinationen av fika och mat är än idag ett signum för Tages på Frösön.

Under åren har Tages och Edenbos spelat en roll i många människors liv. I det stora och lilla. Och trots alla minnen, traditioner och berättelser som sitter i väggarna saknas inte modet att tänka nytt och viljan att utvecklas.

Vi välkomnar Tages och Edenbos som nya kunder och ser fram emot att få vara en del av utvecklingen framåt. Våra strateger och kreatörer kommer att göra sitt yttersta för att de ska fortsätta att växa och utvecklas framåt – med hjälp av sin kommunikation.

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig och ditt företag?

Vill du veta hur ditt företag skulle kunna växa och utvecklas med hjälp av er kommunikation, är du varmt välkommen upp till oss. Vi håller till en trappa upp i det gamla Turistbyråhuset på Rådhusgatan 44, vid Åhléns. Du kan också ringa eller mejla oss, så hörs vi på det sätt som passar dig bäst. Välkommen!

De senaste nyheterna från oss