Start / Om oss

Din strategiska kommunikationsbyrå i Östersund

Looks and Brains är en strategisk kommunikationsbyrå och en del av it-konsultföretaget ALOQ som grundades i Östersund 2008. ALOQ började tidigt erbjuda tjänster inom webb, kommunikation och marknadsföring parallellt med it-tjänster. Idag rymmer företaget ett tjugotal medarbetare, där merparten är kreatörer och strateger som sedan november 2023 arbetar under varumärket Looks and Brains.

Kommunikationsbyrå. Plus strategi.

Du får gärna kalla oss kommunikationsbyrå eller reklambyrå. Men när vi själva får välja presenterar vi oss som en strategisk kommunikationsbyrå. För att det är där vi känner oss riktigt hemma.

Så vad skiljer en strategisk kommunikationsbyrå från en vanlig? Egentligen inte så mycket. Vi är fortfarande en kommunikationsbyrå. Plus strategi. Det innebär att vi hanterar allt som har med din kommunikation att göra, med strategi som en extra superkraft.

Vårt namn speglar vad vi gör men också vad vi tror på. Att din kommunikation behöver både looks and brains för att fungera bra. Design och strategi. Form och funktion. Saknas det ena, så haltar ofta det andra.

Den övertygelsen har format vårt team och våra arbetssätt. Hos oss jobbar vassa kreatörer och strateger sida vid sida och genom att jobba så, looks and brains tillsammans, ser vi till att din kommunikation både syns och blir lönsam.

Vi erbjuder tjänster inom områdena varumärke, kommunikation, marknadsföring och webb. Sammanlagt är vi ett tiotal personer med stor samlad erfarenhet. Med bredd och spets i kompetenser och utbildning, tar vi din kommunikation ett steg längre i precis rätt riktning och ser till att den bidrar till dina affärer och mål.

För det är först när kommunikationen bidrar till att ditt företag växer och utvecklas, som vi blir din bästa investering. Välkommen till oss!