23 april 2024

Lär känna vår nya kund Oense

Nu öppnar Oense, det senaste tillskottet på Östersunds restaurangscen. Bakom satsningen med det något okonventionella namnet, står den lokala entreprenören Katarina Magnusson, som sedan tidigare driver Tages och Edenbos. Tillsammans med dottern Frida och sonen Carl öppnar nu portarna till Oense och vi har fått det spännande uppdraget att bistå med kommunikation, marknadsföring och en ny webbplats.

Till Oense är du, din familj och alla du känner välkomna från tidig morgon till sen kväll. Med frukost, lunch, middag, bar och kafé i en härlig atmosfär kommer du aldrig att behöva lämna besviken. Dessutom är chansen stor att du stannar betydligt längre än du först hade tänkt dig.

Slår upp portarna i hjärtat av stadskärnan

I april öppnar den del av Oense som kommer att bestå av restaurang och kafé. Lokalerna är desamma som Kebabbaren tidigare huserade i, men vi kan garantera att du inte kommer att känna igen dig. Utrymmena har genomgått en omsorgsfull renovering sedan dess och till hösten när grannbutiken Hank’s stänger, öppnar även den del av Oense som ska inrymma baren. Till den hör en mysig uteservering på innergården.

Vi hjälper Oense med kommunikation, marknadsföring och webb

Vi på Looks and Brains har sedan ungefär ett år tillbaka bistått systerföretagen Tages och Edenbos med kommunikation och marknadsföring. I samband med att familjeföretaget växer, har vi också glädjen att få jobba med Oense.

Vi hjälper till med kommunikation och marknadsföring för en rad olika kanaler – i form av nyhetsbrev, annonsering, mallar för sociala medier och mycket annat. Samtidigt utvecklar vi Oenses webbplats med ambitionen att den ska möta både kundernas och restaurangens behov på ett så bra sätt som möjligt.

Vi vill önska Oense med Katarina, Frida och Carl med personal stort lycka till inför öppningen och ser fram emot att fortsätta jobba med er framåt. Ni är fantastiska! Och givetvis har vi redan bokat in nästa AW hos er.

Är du nyfiken på hur vi skulle kunna hjälpa ditt företag?

Vill du veta hur ditt företag skulle kunna växa och utvecklas med hjälp av er kommunikation, är du varmt välkommen till oss. Vi håller till en trappa upp i det gamla Turistbyråhuset på Rådhusgatan 44, precis ovanför Åhléns. Du kan också ringa eller mejla oss, så möts vi på det sätt som passar dig bäst. Välkommen!

De senaste nyheterna från oss