2 april 2023

Vi säger hej och välkommen till vår nya kund Torsta

Torsta är ett kunskapsföretag för de gröna näringarna som tillgodoser och utvecklar branschens behov av ny kunskap, idéer och kontakter i Jämtlands län. Verksamheten är i det närmaste en institution i länet – men utan det mossiga som ibland förknippas med en sådan. Tvärtom är siktet inställt på framtiden där de gröna näringarna spelar en viktig roll i klimatomställningen.

Jordbrukare

Torsta har sin bas i Ås, men finns till för och är aktiva i hela Jämtlands län. Även om de funnits på samma plats i mer än hundra år, så andas lokalerna lika delar historia och framtidstro. De gröna näringarna är viktiga för samhällsekonomin, sysselsätter hundratusentals svenskar och spelar en avgörande roll i klimatarbetet, både nationellt och globalt.

Skapar möjligheter för framtiden

Som kunskapscentrum för de gröna näringarna ser Torsta till att framtidens arbetskraft möter sina arbetsgivare, att nätverk träffas och att medarbetarna sitter på rätt kompetens för att kunna bistå länets företagare och skapa framtidsmöjligheter. Torsta erbjuder utbildningar och arbetar samtidigt för ökad lönsamhet i branschen.

Utbildningar, gårdsbruk och omtyckt restaurang

I Ås driver Torsta också gymnasieutbildning inom naturbruk med inriktningarna skogsbruk, lantbruk, naturturism och djurvård.

Här finns även ett gårdsbruk för utvecklings- och utbildningsjordbruk, avdelningen för landsbygdsutveckling och en uppskattad gårdsrestaurang som erbjuder mat och råvaror utöver det vanliga. Har du inte redan besökt restaurangen är den klart värd en lunchutflykt.

Vi välkomnar Torsta som nya kunder och ser fram emot att få vara en del av er spännande utveckling framåt. Vi kommer att göra vårt allra bästa för att bidra till att ni fortsätter att växa, utvecklas och göra avtryck framåt – med hjälp av er kommunikation.

Är du nyfiken på hur vi skulle kunna hjälpa dig?

Vill du veta mer om hur ditt företag skulle kunna växa och utvecklas med hjälp av er kommunikation, är du varmt välkommen upp till oss. Vi håller till en trappa upp i det gamla Turistbyråhuset på Rådhusgatan 44, vid Åhléns. Du kan också ringa eller mejla oss, så hörs vi på det sätt som passar dig bäst. Välkommen!

De senaste nyheterna från oss