Start / Våra tjänster

Vad vi kan göra för dig

Vad skiljer en strategisk kommunikationsbyrå från en vanlig? Egentligen inte så mycket. Vi är fortfarande en kommunikationsbyrå. Plus strategi. Det innebär att vi hanterar allt som har med din kommunikation att göra, med strategi som en extra superkraft. Hos oss jobbar vassa kreatörer och strateger sida vid sida och genom att jobba så, looks and brains tillsammans, kan vi se till att din kommunikation både syns och blir lönsam.

Våra tjänster

Vi erbjuder tjänster inom områdena varumärke, kommunikation, marknadsföring och webb. Sammanlagt är vi ett tiotal personer med stor samlad erfarenhet. Med bredd och spets i kompetenser och utbildning, tar vi din kommunikation ett steg längre i precis rätt riktning och ser till att den bidrar till dina affärer och mål.

Se några av våra projekt

Fyra kundfavoriter

Bland våra tjänster finns det några som våra kunder uppskattar lite extra. Klicka på plustecknet och läs om fyra av våra kundfavoriter. Ser du något som verkar intressant även för dig? Hör av dig så berättar vi mer.

Lyft ditt budskap eller varumärke med film

Film lyfter ditt varumärke och budskap till nya nivåer! Få människor att stanna till i steget eller scrollandet framför skärmen. Film väcker intresse, skapar engagemang och får dina målgrupper att verkligen känna något för ditt varumärke. Vårt filmteam har bred kompetens och lång erfarenhet av att ta fram de filmer som våra kunder behöver – med utrustning som bidrar till hög kvalitet och lång hållbarhet i alla produktioner.  Vi kan till exempel hjälpa dig med: 

  • Varumärkesbyggande filmer
  • Reklamfilmer
  • Drönarfilmer
  • Livesändningar
  • Reels
  • Informationsfilmer
  • Animerade filmer

Våra kunder

Länsförsäkringar Jämtland

Östersunds kommun

Åre Chokladfabrik

Tages konditori och restaurang

Volkswagen Transportbilar

Berners

Jämtland Härjedalen Turism

Nordsamverk Hallström

Meraskog

Sandberg & Jonsson

Edenbos konditori

Svenska Stadsnätsföreningen

STC Training Club

Torsta

Svenska Celiakiförbundet

Psoriasisförbundet

A.R.C Fastighetspartner

Bildeve