Start / Kontakta oss

Vi vill gärna träffa dig

Vill du lära känna oss bättre och upptäcka vad vi kan göra för er? Då är du varmt välkommen till vårt kontor i hjärtat av Östersund. Vi håller till en trappa upp i det gamla turistbyråhuset, vid Åhléns. Här trivs både vi och våra kunder. Välkommen in på en kaffe och förhoppningsvis många givande stunder därefter.

Önskar du inte hjälp med kommunikation, marknadsföring eller webb, utan snarare rådgivning, drift och support inom IT? Då kontaktar du istället ALOQ här.

Louise Toresson

Byråchef / Kundansvarig

[email protected]

+46 (0)63- 14 07 23

Louise är byråchef sedan våren 2023. Hon kom in i branschen som copywriter för många sedan, men efter att hon därefter jobbat som chef utanför byråvärlden under en längre tid, har hon också kommit att bli en van ledare. Louise ser till att våra kunder får gott stöd i sitt kommunikationsarbete och att projekt på ett säkert sätt rör sig framåt och in i mål utan att något viktigt missas längs vägen.

Håkan Staflin

Art Director

[email protected]

+46 (0)63- 14 07 22

Håkan är senior Art Director med lång erfarenhet av branding och design i en rad olika branscher och projekt. Han känner sig lika hemma i digitala kanaler som i tryck och är dessutom skicklig på animationer. Håkan har jobbat som grafisk formgivare och designer i mer än 15 år och slutar aldrig att utvecklas. Med ett skarpt öga för både helhet och detaljer ser han till att allt vi levererar blir både snyggt och rätt.

Ida Pålsson

Kommunikationsstrateg / Kundansvarig

[email protected]

+46 (0)63- 10 44 25

Ida är strateg och kundansvarig kommunikatör med utbildning inom marknadsföring, ekonomi och design. Med lång erfarenhet av kommunikation i strategiska, operativa och utbildande roller är hon en klippa för kunder och kollegor att luta sig emot. Ida är en trygg och inspirerande partner för dig som vill utveckla ditt varumärke eller ta din kommunikation till nya nivåer - med målet att den ska vara både kreativ och lönsam.

Simon Sehlén

Digital designer / Projektledare

[email protected]

+46 (0)727 00 04 62

Simon är vår lyhörda digitala designer och projektledare med utbildning inom grafisk formgivning och interaktionsdesign. Han har mångårig vana av att arbeta med både stora och mindre projekt och arbetar obehindrat i digitala så väl som i traditionella medier. Med en kunskapsbredd som heter duga, ett brinnande intresse för detaljer och ett smittande lugn kan både kollegor och kunder känna att alla de projekt som Simon är involverad i, är i trygga händer.

Malin Mårtensson

Kommunikationsstrateg / Kundansvarig

[email protected]

+46 (0)63- 14 07 21

Malin är strateg och kundansvarig med utbildning och erfarenhet inom marknadsföring och ekonomi. I tidigare roller har Malin alltid stått med ett ben i försäljningen, vilket gör att hon bidrar med ett värdefullt affärsmässigt perspektiv i alla uppdrag som landar på hennes bord. Malin är bra på strategi och analys, men också uppskattad för sitt kundfokus och sin känsla för service. Hon är ett stadigt stöd för dig som vill utveckla din kommunikation.

Rickard Holmgren

Filmare / Fotograf / Social Media Manager

[email protected]

+46 (0)72- 70 00 73

Rickard är van filmare och fotograf med erfarenhet från många olika typer av projekt. Han är något av en naturkraft när det kommer till film och foto med ett öga för spännande bilder och ett starkt kreativt driv. Rickard fungerar som projektledare i film- och fotoprojekt och uppdrag som läggs i hans händer blir alltid lösta på ett bra sätt. Att han dessutom är en fena på sociala medier och annonsering uppskattas av både kunder och kollegor.

Martina Breimo

Produktionsledare / Content Manager

[email protected]

+46 (0)72- 74 40 01

Martina är vår trygga produktionsledare som ser till att alla vet vad vi ska göra och när. Hon planerar, initierar, stöttar, följer upp och ser till att alla projekt rör sig framåt. Martina är kreativ och uppfinningsrik, en möjliggörare som drar i lösa trådar och bygger broar. Hon jobbar nära både kunder och kollegor. Att Martina dessutom är en stjärna när det kommer till att skapa content för sociala flöden, hemsidor och nyhetsbrev uppskattas av oss alla.

Ola Albertsson

Fullstack webbutvecklare

[email protected]

+46 (0)72- 74 41 24

Ola har jobbat som utvecklare hos oss i många år och uppdragen har varierat stort i både karaktär och komplexitet. Han är självklar i sin roll som fullstack-utvecklare och har god kunskap om hur backend och frontend kan integreras för att jobba effektivt tillsammans. Därtill är Ola både snabb och skicklig på att hitta kreativa lösningar, helt enkelt en klippa för kunder som vill ta fram en ny webbplats eller hitta andra digitala lösningar på utmaningar de står inför.